GÜLVEREN İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://gulvereniho.meb.k12.tr
Adres : GÜLVEREN MAH. 3713 SK. NO 39 KEPEZ / ANTALYA
VİZYON : Gülveren İmam Hatip Ortaokulu olarak; Atatürk’ün gösterdiği yolda, evrensel değerlerle bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran, bilgiye ulaşan ve üreten, edindiği bilgiyi kullanıp paylaşabilen, iletişim kurabilen, yeniliğe açık, teknolojiyi etkin kullanabilen, problem çözme yeteneği gelişmiş, kendini gerçekleştirmiş, hoşgörülü, ahlaklı, insana ve çevreye saygılı, sorumluluk sahibi, tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen insanlar ve liderler yetiştirmek.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, tutkulu, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş; Yaratılanı "Yaradan"dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, doğaya ve çevresine duyarlı, sorun değil çözüm üreten; Farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, işbirliği içinde çalışan; En kısa sürede tüm hizmet alanlarının(okul paydaşlarımızın) başarılarıyla sürekli gurur duyacağı, çevresinde ve ilimizde ismi hep övgüyle anılan, Eleştirel düşünebilen, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : PAZARTESİ-SALI-PERŞEMBE-CUMA :08.00-13.50 ÇARŞAMBA :08.00-14.40
Isınma : KLİMA-KALORİFER (FUEL-OİL)
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS VE OTOBÜSLERLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
Yerleşim Yeri : GÜLVEREN MAH. 3713 SK. NO 39 KEPEZ / ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ